Dodany: 2011-06-24 11:15:30
Kwestia napiwków to kwestia obsługi klienta przez kelnera. Umówione 10% kwoty jaką klient płaci za jedzenie powinno trafić do kieszeni kelnera. Jednak nie zawsze tak jest. Kiedy jesteśmy w restauracji typu restauracja Gdańsk napiwek po prostu wypada zostawić, często nawet wtedy, kiedy kelner się nie wykazał, a jedzenie nie smakowało.
Dodany: 2011-06-24 11:06:43
Każda wizyta w restauracji mniejszej czy większej kończy się tak samo, a mianowicie za pyszna kolację po prostu musimy zapłacić. Jeżeli kolacja była pyszna, a kelner zpodający nam jedzenie był sympatyczny – opłata za posiłek nie boli tak bardzo jak w przypadku fatalnego jedzeni i co gorsza fatalnej obsługi.
Dodany: 2011-06-24 11:01:58
Restauracja Gdańsk- pod tym hasłem kryje się wiele. I nie trzeba być specjalistą czy smakoszem by wiedzieć, że to co tanie a jednocześnie dobre jest po prostu idealnym rozwiązaniem i sprawdza się to w każdej dziedzinie życia nie tylko na rynku gastronomicznym.
Dodany: 2011-06-24 10:59:53
W zależności od tego co planujemy zorganizować w lokalu, takie elementy musi być brać pod uwagę. Nasze plany jednocześnie wiążą się z kosztami jakie należy ponieść wynajmując salę restauracja Gdańsk czy innego obiektu tego typu.
Dodany: 2011-06-24 10:56:45
Kiedy przychodzi czas wielkich rodzinnych uroczystości czy imprez typu święta, wesela, komunie, bierzmowania, chrztu czy urodzin, wielu z nas zastanawia się na urządzeniem części pozaoficjalnej w jakimś przytulnym, niedrogim lokalu, który będzie dla nas wybawieniem od późniejszego sprzątania po gościach czy wcześniejszego gotowania całą noc.